Top 5 cele mai frumoase cadouri personalizate pentru sora ta

Top 5 cele mai frumoase cadouri personalizate pentru sora ta

Alegerea unui cadou pentru sora ta poate fi dificila, mai ales daca nu isi doreste un lucru material. Desi ii cunosti gusturile, stii foarte bine ca mai important este sa fiti impreuna si sa va distrati. Astfel, daca nu te poti hotari in privinta celui mai frumos cadou pentru sora, ti-am pregatit o selectie de produse personalizate, pe care sigur le vei indragi si dintre care poti alege darul perfect. 

 
  1. Agenda personalizata cu 4 poze pentru cea mai buna sora

 

Incepem aceasta lista de recomandari cu un cadou util si foarte frumos, pe care sora ta cu siguranta il va aprecia si il va folosi cu drag. Oricine are nevoie de o agenda, indiferent daca o foloseste zilnic, de cateva ori pe saptamana sau daca o transforma intr-o agenda pentru a planifica in detaliu vacantele de peste an. Indiferent de scopul ei, o agenda personalizata reprezinta unul dintre cele mai frumoase cadouri pentru sora, iar coperta acesteia poate fi pastrata si dupa ce toate paginile vor fi folosite. Aceasta agenda poate fi personalizata cu patru imagini si un text la alegere. 

 

 
  1. Cadou personalizat - Placheta Besties

 

Aceasta placheta este cadoul perfect in cazul in care sora ta se muta din casa in care ati crescut impreuna. Ii va aminti intotdeauna de legatura voastra speciala si de momentele frumoase petrecute in primii ani din viata. Reprezinta o decoratiune excelenta si cu siguranta se va gandi cu drag la tine ori de cate ori o va vedea. Placheta poate fi personalizata cu 3 imagini si un text la alegere. 

 

 
  1. Cadou personalizat din lemn pentru sora

 

Decoratiunile din lemn au inceput sa fie din ce in ce mai apreciate in ultima perioada, avand in vedere ca sunt rezistente si ca se potrivesc in orice incapere, indiferent de stilul de amenajare. Astfel, iti recomandam acest cadou, ce poate infrumuseta livingul sau dormitorul si pe care il poti personaliza cu ajutorul a patru imagini cu tine si sora ta. Este genul de cadou emotionant, ce va starni zambete ori de cate ori va fi admirat. 

 

 
  1. Placheta personalizata numar cu 7 poze si mesaj

 

Cadourile simbolice sunt cele mai frumoase cand vine vorba despre zilele de nastere ale membrilor familiei. Astfel, iti recomandam aceasta superba placheta ce poate fi personalizata cu numarul anilor impliniti de catre sora ta, un mesaj emotionant si 7 imagini la alegere. Este cadoul perfect mai ales pentru aniversarile cu insemnatate din viata surorii tale: spre exemplu aniversarea de 18 ani, cea de 20, de 30 si asa mai departe. 

 

 
  1. Placheta cadou "Copacul familiei" 25×20 cm

 

Pentru ca tot am mentionat cadourile simbolice, neaparat trebuie sa iti prezentam si aceasta placheta, care starneste emotii si zambete. Poate fi asezata la loc de cinste, in sufragerie, astfel incat oricine trece pragul casei sa o poata admira. Placheta poate fi personalizata cu numele membrilor familiei, un text si o imagine la alegere. 

 

 

Speram ca ti-au placut recomandarile noastre, iar daca vrei sa vezi si altele, te asteptam in magazinul nostru online, la categoria de cadouri pentru sora.

Suport clienti 09:00 - 16:00

contact@jessprint.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!