Cadouri personalizate deosebite!

Cadouri personalizate deosebite!
Vă plac cadourile personalizate? Vrei să pregătești o surpriză de genul acesta unei persoane dragi și nu știți de unde să le procurați? Vă recomandăm un magazin online foarte apreciat, de cei care au apelat la serviciile de personalizare, puse la dispoziție pentru cei interesați. Acest magazin online nu personalizează DOAR căni sau tricouri. Puteți personaliza cu ajutorul acestora brichete, ceasuri, cuburi rotative, cutii de vin, plachete de ardezie, plachete de sticlă acrilică (sunt deosebite!), puzzle-uri moderne, sticle de buzunar sau ustensile de bucătărie. Oferta de produse personalizate este foarte variată aici!

Cum se realizează personalizarea produselor la magazinul online Jessprint?

Tehnologia de personalizare se bazează pe ultraviolete. Pot fi printate imagini și texte pe diferite suprafețe, cum ar fi plastic, sticlă, lemn sau metal. Obiectele pot avea dimensiuni de până la 30x28 cm. Echipamentele folosite pentru realizarea imprimării sunt de ultimă generație, ceea ce înseamnă că produsele personalizate sunt foarte bine realizate și arată pe măsură.

Dacă doriți să faceți un cadou deosebit soțului, fratelui sau chiar unui prieten vechi, vă recomandăm să studiați cu atenție oferta de cadouri personalizate de tip sticle de buzunar din piele personalizate. Reprezintă un cadou clasic, retro, de foarte bună calitate și nu costă deloc mult. Va fi cu siguranță apreciat de persoanele care consumă băuturi tari. Sticla de buzunar poate fi personalizată cu numele persoanei respective. Este confecționată din metal îmbrăcat în piele foarte fină, are o capacitate de 235 ml, înălțime 14 cm și lățime 9,5 cm.

Plachetele personalizate pot reprezenta, de asemenea, cadouri deosebite pentru orice persoană dragă!!

Plachetele pot fi de dimensiuni diferite 25x20 cm sau 28x30 cm, costurile sunt foarte mici, 90-110 lei. Personalizarea se poate face cu imagini sau prin imprimarea unui text. Site-ul acestui magazin online jessprint.ro vă oferă posibilitatea de a transmite toate informațiile necesare personalizării în mod online: text, fotografii, model imprimare, etc.

Nu ezitați să accesați periodic rubrica PROMOȚII de pe site. Sunt multe campanii care oferă promoții bune, de care vă puteți bucura din plin!

Ce tipuri de cadouri personalizate sunt pregătite special pentru dumneavoastră aici?

Dacă sunteți în căutarea unui cadou pentru aniversări, botez, cununie sau nuntă, cadouri pentru casă sau cadouri pentru familie, ați accesat site-ul potrivit! Produse frumoase și de foarte bună calitate, personalizate în mod profesionist, variate și moderne.

Spre exemplu, din categoria cadouri pentru cupluri vă recomandăm cu încredere ceasurile personalizate cu poze și text, plachetele cadou, puzzle-uri interesante sau cutiile pentru băuturi.Puteti gasi de asemenea o gama de tablouri personalizate din care puteti alege

Oricare din aceste modele de cadouri pot reprezenta o amintire foarte frumoasă pentru oricine care durează mult.

Pentru precizări suplimentare este foarte indicat să contactați chiar acum o persoană din interiorul companiei, formând numărul de telefon postat pe site sau trimițând un mesaj scurt. În felul acesta puteți intra în posesia tuturor informațiilor necesare pentru realizarea unui cadou personalizat deosebit!!

Transportul produselor nu este deloc scump. Prețurile încep de la suma de doar 14.99 lei. Plata poate fi făcută ramburs sau online cu cardul. Compania oferă inclusiv posibilitatea de a ridica produsul direct din magazin, dacă locuiți prin apropiere sau dacă va grăbiți.

Vă dorim cât mai multe cadouri deosebite pentru cei la care țineți!

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!