Cadouri-decoratiuni ideale pentru casa noua

Cadouri-decoratiuni ideale pentru casa noua

Mutatul intr-o casa noua este intotdeauna un motiv de mare sarbatoare. De aceea, daca printre prietenii sau apropiatii tai se afla persoane care vor face marele pas, iti recomandam sa te gandesti foarte bine la cadoul pe care il vei oferi. Se spune ca darurile oferite cu ocazia mutarii la casa noua vor aduce noroc. De asemenea, sunt foarte apreciate. Una dintre solutii ar putea fi sa intrebi persoana sau persoanele care se vor muta daca au nevoie de un anumit obiect, cum ar fi o cafetiera sau alt electrocasnic mic de bucatarie, poate un set de pahare si asa mai departe. Astfel, poti oferi un cadou care stii sigur ca va fi folosit cu drag. In cazul in care nu iti surade ideea si vrei sa oferi ceva deosebit, atunci te invitam sa citesti in continuare si sa afli ce fel de cadouri personalizate poti darui cuiva care se muta la casa noua. 

 

Ce poate fi mai frumos decat sa oferi un ceas de perete? Un astfel de cadou-decoratiune poate fi pus in orice incapere din casa (sufragerie, bucatarie, dormitor, hol) si va infrumuseta locul, fiind si practic in acelasi timp. Astfel, iti recomandam sa alegi un Ceas personalizat cu 12 poze „Momentele noastre fericite". Pentru ca acest cadou sa fie cu totul deosebit, iti recomandam sa alegi fotografii in ordine cronologica, astfel incat sa spuna o poveste. Ceasul va include 12 astfel de fotografii, corespunzand celor 12 ore indicate. De asemenea, poti alege marimea ceasului, respectiv un ceas cu diametrul de 20 sau unul de 28. Ceasul se agata in perete cu ajutorul unui mecanism cu agatatoare. Trebuie sa stii ca partea din fata este acoperita cu un strat alb de lac de sublimare. 

 

 

Tot din categoria de cadouri-decoratiuni fac parte si tablourile personalizate. Acestea infrumuseteaza camera si ii confera o nota personala. Astfel, poti darui acest superb Tablou personalizat cu 11 poze si text. Asa cum poti observa si din image, poti alege cele mai frumoase 11 poze si de asemenea poti personaliza acest tablou cu numele persoanelor sau persoanei care se muta la casa noua si cu un text la alegere. Nu-i asa ca arata superb? 

 

 

Nu in ultimul rand, pentru casa noua, iti recomandam si cadouri personalizate ce pot fi utilizate in bucatarie. Acestea vor face gatitul mult mai frumos sau pur si simplu pot fi utilizate pentru a decora bucataria. In acest sens, iti recomandam acest Tocător de bucătărie personalizat. Este realizat din cel mai bun lemn, astfel ca este rezistent. Asa cum poti observa si din imaginea de mai jos, tocatorul poate fi personalizat cu un scurt text. Poti opta pentru textul din imagine, schimband doar numele persoanei sau al persoanelor sau poti alege un alt text scurt, format din cateva cuvinte. 

 

 

Speram ca ti-au placut recomandarile noastre si ca vei alege unul dintre aceste cadouri pentru a le oferi unui prieten sau unor prieteni care se muta la casa noua!

Suport clienti 09:00 - 16:00

contact@jessprint.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!