5 ocazii la care poti darui un tablou personalizat

5 ocazii la care poti darui un tablou personalizat

Ocaziile speciale merita sarbatorite cu multa bucurie. De asemenea, merita si un mic cadou simbolic, care sa aminteasca de momentele frumoase. In cazul in care nu stii ce s-ar potrivi mai bine pentru o absolvire, o cununie, o reusita profesionala sau nasterea unui copil, avem recomandarile ideale pentru tine: tablouri personalizate. Iti prezentam in continuare cele mai frumoase tablouri, ideale pentru diverse ocazii, pe care le poti comanda foarte simplu, direct din magazinul nostru online. 

 

Absolvire 

 

Pentru ca inceputul verii este perioada absolvirii diverselor forme de invatamant, probabil te intrebi ce fel de cadouri poti sa oferi pentru ca proaspetii absolventi sa tina minte momentul toata viata. Iti recomandam un Tablou personalizat cu text si poza pentru absolvire, pe care il poti darui chiar si dupa fericitul eveniment, pentru a include poza din ziua absolvirii. Iti garantam ca va fi un adevarat succes. 

 

 

Cununie 

 

Tot vara este si sezonul oficial al nuntilor, indiferent daca ne referim la cununiile civile sau religioase. Astfel, daca o persoana apropiata va avea cununia in curand, pe langa alte cadouri, te sfatuim sa ii oferi si un Tablou personalizat cu 13 poze si text. Poti opta pentru cele mai frumoase fotografii ale relatiei sau de ce nu, poate chiar pentru fotografii de la sedinta foto prin care isi anunta cununia, daca au optat pentru asa ceva. Te asiguram ca va fi un real succes. 

 

 

Aniversarea casatoriei 

 

Daca am mentionat faptul ca o cununie este ocazia perfecta pentru a darui un tablou personalizat, trebuie sa mentionam si aniversarea casatoriei. Indiferent cati ani se implinesc de la fericitul eveniment, intotdeauna este o idee buna sarbatorirea acestora. Astfel, poti alege un superb Tablou personalizat cu o poza si mesaj, care sa includa si un text potrivit aniversarii. Probabil stii deja ca fiecare aniversare a casatoriei are o anumita denumire si insemnatate, asa ca iti recomandam sa te folosesti de acest aspect. 

 

 

O reusita profesionala 

 

Reusitele profesionale sunt intotdeauna un motiv de bucurie. Indiferent daca vorbim despre primul loc de munca, avansarea intr-o pozitie dorita, schimbarea domeniului de activitate sau de ce nu, chiar pensionarea, aceste momente raman intiparite pentru totdeauna in minte si ar fi bine sa fie marcate si de un tablou deosebit. Astfel, ti-l recomandam pe acesta: Tablou personalizat cu 8 poze si calendar. 

 

 

Nasterea unui copil 

 

Nu in ultimul rand, trebuie sa discutam si despre nasterea unui copil. Este cel mai frumos moment din viata parintilor lui. Orice cadou ar fi de prisos, pentru ca nimic nu se compara cu bucuria venirii pe lume a unui copil. Totusi, daca vrei sa oferi un dar deosebit, alege acest Tablou personalizat cu 3 poze-It's a boy. Nu-i asa ca arata excelent? 

 

 

Speram ca ti-au placut recomandarile noastre, iar daca vrei sa vezi si alte tablouri, te asteptam cu drag in magazinul nostru online!

Suport clienti 09:00 - 16:00

contact@jessprint.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!